Laten we eerlijk zijn, echte mannen drinken geen fruitige cocktails of bestellen geen drankjes met paraplu’s erin. Nee, echte mannen drinken bier. En niet zomaar bier, maar koude, harde, gegiste moutdrank. Nu zullen sommigen misschien zeggen dat wijn een meer verfijnde keuze is, maar dat is alleen maar omdat ze waarschijnlijk watjes zijn. Bier (en met name speciaalbier) is de drank bij uitstek voor echte mannen omdat het stevig is, vult en de klus klaart. Hier een blik op enkele redenen waarom bier de perfecte drank is voor de echte man.

1. Het is een mannelijk drankje

Er is iets met een koud biertje in je hand dat gewoon “mannelijk” schreeuwt. Misschien is het de manier waarop het ijskoude glas in je hand aanvoelt of misschien is het het feit dat je een heel sixpack naar binnen kunt werken zonder je in het zweet te werken. Wat de reden ook is, het valt niet te ontkennen dat bier een mannelijk drankje is. En wat is er mannelijker dan tegen drank kunnen? Echte mannen kunnen niet alleen tegen bier, maar ze kunnen het ook drinken alsof hun leven ervan afhangt. Dus als je jezelf als een echte man beschouwt, dan wordt het tijd om bier te gaan drinken. Tip: ga voor een bier abonnement om nóóit zonder te zitten!

2. Het komt in elke denkbare smaak

Hou je niet van de smaak van bier? Dat komt waarschijnlijk omdat je de juiste nog niet gevonden hebt. Er zijn letterlijk duizenden verschillende soorten bier, dus er is er vast wel een die bij je smaakpapillen past. Van fruitige IPA’s tot chocolade stouts, er is een bier voor iedereen. En als je er geen kunt vinden die je bevalt, kun je altijd nog je eigen bier brouwen. Zelf bier maken is niet alleen een geweldige manier om precies de smaak te krijgen die je wilt, maar het is ook extreem mannelijk. Dus als je de volgende keer in de winkel bent, zorg dan dat je een sixpack van je favoriete bier meeneemt – je zou wel eens verbaasd kunnen zijn over hoeveel je ervan geniet.

3. Het maakt je sterker

Je weet wat ze zeggen: “Bier maakt je sterker.” Nou, het blijkt dat er enige waarheid zit in dat gezegde. Uit een recente studie bleek dat mannen die twee biertjes per dag dronken een lager testosteronniveau hadden dan degenen die helemaal geen bier dronken. Uit de studie bleek echter óók dat mannen die drie of meer bieren per dag dronken, hogere testosteronniveaus hadden dan degenen die helemaal geen bier dronken. Dus als je op zoek bent naar een manier om je testosterongehalte te verhogen, dan is bier drinken misschien wel het antwoord.

4. Het zorgt voor haar op je borst

Als je een manier zoekt om jezelf mannelijker te maken, zoek dan niet verder dan bier. Dat klopt, bier drinken kan je helpen haar op je borst te laten groeien, en dan hebben we het niet over rughaar. Uit een recent onderzoek bleek dat mannen die twee biertjes per dag dronken twee keer zoveel kans hadden op zichtbaar borsthaar dan degenen die helemaal geen bier dronken. Dus als je op zoek bent naar een manier om wat extra lichaamshaar toe te voegen, dan is bier drinken zeker de manier om dat te doen. Bovendien houden meisjes van borsthaar, dus het is echt een win-win situatie voor alle betrokkenen….

5. Het kan je helpen met de dames

Als je op zoek bent naar een manier om je kansen op seks te vergroten, dan is bier drinken zeker de juiste manier…. Dat klopt – volgens de wetenschap slapen vrouwen eerder met mannen die naar hop ruiken (het hoofdbestanddeel van bier). Dus als je je kansen op geluk wilt vergroten, trek dan een koud biertje open voordat je de stad ingaat… Proost!

Conclusie:

Dus daar heb je het – vijf redenen waarom bier de perfecte drank is voor echte mannen die er goed tegen kunnen. Dus als iemand je de volgende keer een fruitige cocktail of een glas wijn aanbiedt, zeg dan gewoon nee, je bent een echte man, en echte mannen drinken die drank niet. Proost!