Je kunt niet blij zijn met je buik als je niet blij bent met jezelf. Het is het eerste wat mensen zien als ze naar je kijken, en het maakt ongeveer 70% van je lichaam uit. Daarom zijn zo veel mensen geïnteresseerd in het hebben van platte buikspieren. Maar hoe zorg je ervoor dat je ze krijgt? Wat is de beste manier om aan dit deel van je lichaam te werken? En wat moet je doen om ze na verloop van tijd te onderhouden? Deze gids geeft antwoord op al deze vragen en meer!

Wat is een platte buik?

Een platte buik is niet zomaar een 5 minuten wonder. Als je er een wilt hebben, moet je er regelmatig aan werken en hem onderhouden met een gezond dieet. Het geheim zit in weten hoe je moet eten en welke oefeningen je moet doen. Bedenk bovendien dat wie platte buikspieren wil, de stap niet kan overslaan om te leren hoe je lichaam werkt als je probeert af te vallen of spieren op te bouwen. Met andere woorden, voor je aan de slag gaat moet je zowel je stofwisseling kennen als de beste manier om te trainen en spieren op te bouwen. Maar maak je geen zorgen! Deze gids zal je helpen alles te begrijpen over het hebben van een platte buik.

Wat moet ik niet vergeten over mijn buik?

Voordat je met een dieet of een trainingsroutine begint, zorg dat je weet wat je lichaam nodig heeft. Zoek eerst uit of je een trage of snelle stofwisseling hebt . Ten tweede leer je de beste oefeningen om je buikspieren te verstevigen . Ten derde, bedenk hoeveel calorieën je elke dag nodig hebt om af te vallen , en hoeveel meer calorieën je elke dag moet eten om aan spiermassa te winnen . Bedenk tenslotte dat je, afhankelijk van je huidige conditie, sneller of langzamer zult afvallen.

Hoe kan ik spieren opbouwen?

Je kunt geen spieren opbouwen zonder extra calorieën te verbruiken! Daarom, als je platte buikspieren wilt, vergeet dan niet dat het onmogelijk is spieren op te bouwen zonder voldoende te eten. Dit kan voor sommige mensen moeilijk zijn, omdat ze gewend zijn alleen te denken aan wat ze moeten doen om af te vallen. Maar je moet begrijpen dat spieropbouw een integraal onderdeel is van het hebben van platte buikspieren, als je die tenminste wilt. Dus geef alle vooroordelen of twijfels die je tegenhouden op en begin meer te eten!

Wat kan ik eten?

De beste voedingsmiddelen voor je buik zijn die, die de meeste voedingsstoffen leveren voor de minste calorieën . Kies daarom, om je spieren te behouden en tegelijk vet te verbranden, altijd eiwitten boven koolhydraten ,en complexe koolhydraten boven eenvoudige koolhydraten . Vermijd ook suikers waar mogelijk, want ze bevatten lege calorieën die het moeilijker maken platte buikspieren te krijgen.

Hoe moet ik trainen?

Spieren komen alleen tevoorschijn als er voldoende ruimte onder ze is om te groeien door een grotere vraag ! Probeer daarom het volgende te doen: Oefen de grootste spieren van je lichaam , zoals de benen en de rug, zodat ze andere oefeningen kunnen ondersteunen.